ViewDocument.jpg

©2018 by acvo. Proudly created with Wix.com

download.png

     Asociația ACVO și Departamentul Ingineria și Managementul Mediului, Facultatea de Inginerie Chimică și Protecția Mediului ”Cristofor Simionescu”, Universitatea Tehnică ”Gheorghe Asachi” din Iași organizează prima ediție a concursului județean interdisciplinar ”Ce știi despre apă?”. Acțiunea este dedicată Zilei Mondiale a Apei, 22 martie 2019 fiind data stabilită pentru premierea câștigătorilor.

          Concursul ”Ce știi despre apă” va avea loc pe data de 16 martie 2019 la Facultatea de Inginerie Chimică și Protecția Mediului ”Cristofor Simionescu”, Universitatea Tehnică ”Gheorghe Asachi” din Iași. Se pot înscrie la concurs, în perioada 15 februarie-12 martie 2019,  elevii din liceele cu profil teoretic și tehnologic din județul Iași, subiectele fiind elaborate pentru clasele a IX-a, a X-a, a XI-a și a XII-a pe baza programelor școlare la disciplina Chimie și pe baza Curriculumului tehnic (filiera tehnologică, domeniul protecția mediului).

       Premierea va avea loc în cadrul unui workshop chiar de Ziua Mondială a Apei, la Facultatea de Inginerie Chimică și Protecția Mediului ”Cristofor Simionescu”,  în prezența reprezentanților Universității Tehnice ”Gheorghe Asachi” din Iași și ai Asociației ACVO. Echipa ACVO a pregătit premii pentru fiecare clasă în parte în valoare totală de 9.200 lei: 1000 de lei premiul I, 800 de lei premiul II și 500 lei premiul III.

Ce știi despre apă?

Regulamentul concursului poate fi descărcat de aici:

Participarea la concurs este condiționată de completarea Acordului parental, pe care îl puteți descărca de aici:

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now